آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

Ammonium-Dichromate یا همان آمونیوم دی کرومات

  • ۰
  • ۰


اسید استئاریک 
فرمول اسکلتی اسید استئاریک
مدل اسید استئاریک توپی و چوبی
اسید استریک
نامها
نام ترجیحی IUPAC
اسید اکتادکانوئیک
نامهای دیگر
اسید استریک
C18: 0 (اعداد لیپیدی)
شناسه ها
شماره CAS
بررسی 57-11-4
مدل سه بعدی (JSmol)
تصویر تعاملی
ChEMBL
بررسی CHEMBL46403
ChemSpider
چک 5091
DrugBank
بررسی DB03193
کارت اطلاعات ECHA 100.000.285 این را در Wikidata ویرایش کنید
شماره EC
200-313-4
IUPHAR / BPS
3377
PubChem CID
5281
شماره RTECS
WI2800000
UNII
بررسی 4ELV7Z65AP
داشبورد CompTox (EPA)
DTXSID8021642 این را در Wikidata ویرایش کنید
لبخندها
خواص
فرمول شیمیایی C18H36O2
جرم مولی 284.484 گرم · مول − 1
ظاهر سفید جامد
بوی تند ، روغنی
تراکم 0.9408 گرم در سانتی متر مکعب (20 درجه سانتیگراد) 
0.847 گرم در سانتی متر مکعب (70 درجه سانتیگراد)
نقطه ذوب 69.3 درجه سانتیگراد (156.7 درجه فارنهایت ؛ 342.4 درجه سانتیگراد) 
نقطه جوش 361 درجه سانتیگراد (682 درجه فارنهایت ؛ 634 کیلوگرم
تجزیه می شود
232 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت ؛ 505 کیلوگرم)
در 15 میلی متر جیوه 
حلالیت در آب 0.00018 گرم در 100 گرم (0 درجه سانتیگراد)
0.00029 گرم در 100 گرم (20 درجه سانتیگراد)
0.00034 گرم در 100 گرم (30 درجه سانتیگراد)
0.00042 گرم در 100 گرم (45 درجه سانتیگراد)
0.00050 گرم در 100 گرم (60 درجه سانتیگراد) [3]
حلالیت محلول در استات آلکیل ، الکل ها ، HCOOCH3 ، فنیل ها ، 
حلالیت در دی کلرومتان 3.58 گرم در 100 گرم (25 درجه سانتیگراد)
8.85 گرم در 100 گرم (30 درجه سانتیگراد)
18.3 گرم در 100 گرم (35 درجه سانتیگراد) 
حلالیت در هگزان 0.5 گرم در 100 گرم (20 درجه سانتیگراد)
4.3 گرم در 100 گرم (30 درجه سانتیگراد)
19 گرم در 100 گرم (40 درجه سانتیگراد)
79.2 گرم در 100 گرم (50 درجه سانتیگراد)
303 گرم در 100 گرم (60 درجه سانتیگراد) 
حلالیت در اتانول 1.09 گرم در 100 میلی لیتر (10 درجه سانتیگراد)
2.25 گرم در 100 گرم (20 درجه سانتیگراد)
5.42 گرم در 100 گرم (30 درجه سانتیگراد)
22.7 گرم در 100 گرم (40 درجه سانتیگراد)
105 گرم در 100 گرم (50 درجه سانتیگراد)
400 گرم در 100 گرم (60 درجه سانتیگراد) 
حلالیت در استون 73/4 گرم در 100 گرم 
حلالیت در کلروفرم 54/15 گرم در 100 گرم 
فشار بخار 0.01 کیلو پاسکال (158 درجه سانتیگراد) 
0.46 کیلو پاسکال (200 درجه سانتیگراد)
16.9 کیلو پاسکال (300 درجه سانتیگراد) 
حساسیت مغناطیسی (χ) -220.8 · 10−6 cm3 / mol
هدایت حرارتی 0.173 W / m · K (70 درجه سانتیگراد)
0.166 W / m · K (100 درجه سانتیگراد) [7]
ضریب شکست (nD) 1.4299 (80 درجه سانتیگراد) 
ساختار
ساختار بلوری شکل B = مونوکلینیک 
گروه فضایی فرم B = P21 / a [8]
گروه نقطه فرم B = Cs
2 ساعت [8]
ثابت شبکه
a = 5.591 Å ، b = 7.404 Å ، c = 49.38 Å (شکل B) 
α = 90 درجه ، β = 117.37 درجه ، γ = 90 درجه
ترموشیمی
ظرفیت گرما (C) 501.5 J / mol · K [2] [6]
مولر STD
آنتروپی (So298) 435.6 J / mol · K [2]
آنتالپی STD
تشکیل (ΔfH⦵298) −947.7 kJ / mol [2]
آنتالپی STD
احتراق (ΔcH⦵298) 11342.4 kJ / mol [9]
خطرات
NFPA 704 (الماس آتش)
الماس چهار رنگ NFPA 704
110
نقطه اشتعال 113 درجه سانتیگراد (235 درجه فارنهایت ؛ 386 کیلوگرم)
دوز یا غلظت کشنده (LD ، LC):
LD50 (دوز متوسط) 4640 میلی گرم در کیلوگرم (موش ، خوراکی) 
5/21 میلی گرم در کیلوگرم (موش ، داخل وریدی) 
به استثنای موارد دیگری که داده شود ، داده ها برای مواد در حالت استاندارد خود (در دمای 25 درجه سانتیگراد [77 درجه فارنهایت] ، 100 کیلو پاسکال) داده می شوند.
مراجع اطلاعات ورودی
اسید استئاریک (/ ɪəstɪərɪk / STEER-ik ، / stiˈærɪk / stee-ARR-ik) یک اسید چرب اشباع با زنجیره 18 کربن است. نام IUPAC اسید اکتادکانوئیک است. این ماده جامد مومی است و فرمول شیمیایی آن C17H35CO2H است. نام آن از کلمه یونانی στέαρ "stéar" گرفته شده است که به معنی پیه است. نمک ها و استرهای اسید استئاریک استئارات نامیده می شوند. اسید استئاریک به عنوان استر ، یکی از رایج ترین اسیدهای چرب اشباع است که به دنبال اسید پالمیتیک در طبیعت یافت می شود.  تری گلیسیرید حاصل از سه مولکول اسید استئاریک استئارین نامیده می شود.


فهرست
1 تولید
2 مورد استفاده
2.1 به عنوان افزودنی غذایی
2.2 صابون ، مواد آرایشی ، شوینده
2.3 روان کننده ها ، مواد نرم کننده و آزاد کننده مواد
2.4 طاقچه استفاده می کند
3 متابولیسم
4 نمک و استر
4.1 مثال
5 منبع
6 لینک خارجی


تولید
اسید استئاریک با صابون سازی تری گلیسیریدها با استفاده از آب گرم (حدود 100 درجه سانتیگراد) از چربی ها و روغن ها بدست می آید. سپس مخلوط حاصل تقطیر می شود.  اسید استئاریک تجاری اغلب مخلوطی از اسیدهای استئاریک و پالمتیک است ، اگرچه اسید استئاریک خالص موجود است. 

اسید استئاریک در چربی حیوانات (تا 30٪) بیشتر از چربیهای گیاهی است (به طور معمول <5٪). استثنائات مهم ، غذاهای کره کاکائو (34٪)  و کره شی است ، که در آن محتوای اسید استئاریک (به عنوان تری گلیسیرید) 28-45٪ است.  از نظر تجاری ، چربیهای حاوی اسید اولئیک مانند نخل و سویا ممکن است هیدروژنه شوند و اولئیک را به اسید استئاریک تبدیل کنند. 

از نظر بیوسنتز ، اسید استئاریک از طریق کربوهیدرات ها از طریق ماشین آلات سنتز اسیدهای چرب تولید می شود که در آن استیل-CoA به بلوک های سازنده دو کربن کمک می کند. 

استفاده می کند
به طور کلی ، کاربردهای اسید استئاریک از ویژگی دو عملکردی آن بهره می برد ، با یک گروه سر قطبی که می تواند به کاتیون های فلزی متصل شود و یک زنجیره غیر قطبی که حلالیت را در حلال های آلی ایجاد می کند. این ترکیب منجر به استفاده به عنوان سورفاکتانت و ماده نرم کننده می شود. اسید استئاریک تحت واکنشهای معمول اسیدهای کربوکسیلیک اشباع قرار می گیرد ، یکی از موارد قابل توجه کاهش در الکل استئاریل و استری شدن با طیف وسیعی از الکل ها است. این مورد در طیف وسیعی از تولیدات ، از دستگاه های الکترونیکی ساده تا پیچیده مورد استفاده قرار می گیرد. [نیاز به منبع]

به عنوان افزودنی غذایی
اسید استئاریک (شماره E E570) در برخی غذاها یافت می شود. 

صابون ، مواد آرایشی ، شوینده ها
اسید استئاریک عمدتاً در تولید مواد شوینده ، صابون و مواد آرایشی مانند شامپوها و کرم های موبر

مجاری صابون ها مستقیماً از اسید استئاریک ساخته نمی شوند بلکه به طور غیرمستقیم توسط صابون سازی تری گلیسیریدهای متشکل از استرهای اسید استئاریک ساخته می شوند. از استرهای اسید استئاریک با اتیلن گلیکول ، استئارات گلیکول و دیستئارات گلیکول برای تولید اثر مروارید در شامپوها ، صابون ها و سایر محصولات آرایشی استفاده می شود. آنها به صورت مذاب به محصول اضافه می شوند و اجازه می یابند در شرایط کنترل شده متبلور شوند. مواد شوینده از آمیدها و مشتقات کوارتار آلکیلامونیوم اسید استئاریک بدست می آیند. 

روان کننده ها ، مواد نرم کننده و آزاد کننده
با توجه به بافت نرم نمک سدیم که جز main اصلی صابون است ، سایر نمک ها نیز به دلیل خاصیت روانکاری مفید هستند. استریت لیتیوم یکی از اجزای مهم گریس است. نمکهای استئارات روی ، کلسیم ، کادمیوم و سرب برای نرم کردن PVC استفاده می شود. از اسید استئاریک به همراه روغن کرچک برای تهیه نرم کننده ها در اندازه پارچه استفاده می شود. آنها گرم شده و با پتاس سوزآور یا سود سوزآور مخلوط می شوند. نمکهای مرتبط نیز معمولاً به عنوان عوامل آزادسازی استفاده می شوند ، به عنوان مثال در تولید لاستیک اتومبیل. به عنوان مثال ، می توان از آن برای ساخت ریخته گری از قالب قطعه گچ یا قالب ضایعات و ساخت قالب از خاک رس پوسته پوسته شده اصلی استفاده کرد. در این کاربرد ، اسید استئاریک پودر شده در آب مخلوط می شود و سوسپانسیون بر روی سطح قرار می گیرد تا بعد از ریخته گری تقسیم شود. این با کلسیم موجود در گچ واکنش داده و یک لایه نازک از استئارات کلسیم را تشکیل می دهد که به عنوان ماده آزاد کننده عمل می کند. 

هنگامی که با روی واکنش داده می شود ، استئارات روی ایجاد می کند ، که به عنوان روان کننده برای کارت های بازی (پودر فنینگ) مورد استفاده قرار می گیرد تا حرکت صاف هنگام پره زدن را تضمین کند. اسید استئاریک یک روان کننده رایج در طی قالب گیری تزریقی و فشار دادن پودرهای سرامیک است. همچنین از آن به عنوان انتشار قالب برای لاتکس کف که در قالب های سنگی پخته می شود استفاده می شود. 

طاقچه استفاده می کند
اسید استئاریک ارزان ، غیر سمی و نسبتاً بی اثر کاربردهای بسیار خوبی پیدا می کند.  اسید استئاریک به عنوان یک افزودنی صفحه منفی در ساخت باتری های اسید سرب استفاده می شود. هنگام تهیه خمیر به میزان 0.6 گرم به ازای هر کیلوگرم اکسید اضافه می شود. اعتقاد بر این است که خاصیت آبگریزی صفحه منفی را افزایش می دهد ، خصوصاً در طی فرآیند شارژ خشک. این همچنین باعث افزایش اکسیداسیون سرب تازه تشکیل شده (ماده فعال منفی) می شود که صفحات پس از فرآیند تشکیل مخزن برای خشک شدن در فضای باز نگهداری می شوند. در نتیجه ، زمان شارژدهی یک باتری خشک بدون بار در هنگام پر کردن و شارژ اولیه (IFC) در مقایسه با باتری مونتاژ شده با صفحاتی که حاوی مواد افزودنی اسید استئاریک نیستند ، نسبتاً کم است. اسیدهای چرب از اجزای کلاسیک شمع سازی هستند. اسید استئاریک به همراه قند ساده یا شربت ذرت به عنوان سفت کننده آب نبات استفاده می شود. در آتش بازی ، اغلب از اسید استئاریک برای پوشاندن پودرهای فلزی مانند آلومینیوم و آهن استفاده می شود. این از اکسیداسیون جلوگیری می کند ، اجازه می دهد ترکیبات برای مدت زمان طولانی ذخیره شوند. 

متابولیسم
یک مطالعه برچسب ایزوتوپ بر روی انسان  نتیجه گرفت که کسری از اسید استئاریک رژیم غذایی که از طریق اکسیداسیون به اسید اولئیک اشباع می شود ، 2.4 برابر بیشتر از کسر اسید پالمیتیک است که به طور مشابه به اسید پالمیتولیک تبدیل می شود. همچنین ، اسید استئاریک احتمالاً کمتر در استرهای کلسترول گنجانده می شود. در مطالعات اپیدمیولوژیک و بالینی ، مشخص شد که اسید استئاریک در مقایسه با سایر اسیدهای چرب اشباع با کاهش کلسترول LDL در ارتباط است. 

نمک و استرها

این بخش هیچ منبعی را ذکر نمی کند. لطفاً با افزودن نقل قول ها به منابع معتبر به بهبود این بخش کمک کنید. اطلاعات بدون مرجع ممکن است مشکل ایجاد کرده و پاک شوند. (فوریه 2021) (با نحوه و زمان حذف این پیام الگو آشنا شوید)
استئاراتها نمکها یا استرهای اسید استئاریک هستند. پایه مزدوج اسید استئاریک ، C17H35COO− ، به عنوان آنیون استئارات نیز شناخته می شود.

منبع:

https://bismoot.com/blog/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a6%d8%a7%d8%b1%db%8c%da%a9/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی