آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

Ammonium-Dichromate یا همان آمونیوم دی کرومات

  • ۰
  • ۰


آسپارتام
توپ و چوب مدل آسپارتام
نمونه آسپارتام.jpg
نامها
تلفظ /ææspərteɪm/ یا /moxpɑɪrteɪm/
IUPAC نام
متیل l-α-آسپارتیل-L-فنیل آلانینات
نامهای دیگر
N-(l-α-آسپارتیل) - L-فنیل آلانین,
1-متیل استر
شناسهها
شماره CAS    
22839-47-0 بررسی
مدل 3D (JSmol)    
تصویر تعاملی
چبی    
CHEBI: 2877 بررسی
چمبل    
Chembl171679 بررسی
عنکبوت    
118630 بررسی
بانک مواد    
بررسی db00168
Echa InfoCard 100.041.132 ویرایش این در ویکیداده
شماره EC    
245-261-3
E شماره E951 (عوامل لعاب,...)
KEGGNAME    
بررسی C11045
PUBCHEM CID    
134601
UNII    
Z0h242bbr1 بررسی
داشبورد CompTox (سازمان حفاظت محیط زیست)    
DTXSID0020107 ویرایش این در ویکیداده
اینچی
لبخند
ویژگیها
فرمول شیمیایی C14H18N2O5
جرم مولی 294.307 g·mol-1
تراکم 1.347 g/cm3
نقطه ذوب 246-247 °C (475-477 °F; 519-520 K)
نقطه جوش تجزیه می شود
حلالیت در آب کم محلول
حلالیت کمی محلول در اتانول
اسیدیته (pKa) 4.5–6.0[2]
خطرات[3]
NFPA 704 (آتش الماس)    
NFPA 704 چهار رنگ الماس
110

مراجع جعبه اطلاعات
آسپارتام شیرین کننده غیر ساکارید مصنوعی است 200 بار شیرین تر از ساکارز, و معمولا به عنوان یک جایگزین قند در غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود.این استر متیل اسید آسپارتیک / فنیل آلانین دیپپتید با نام های تجاری NutraSweet ، برابر و Canderel است.آسپارتام برای اولین بار در سال 1965 ساخته شده بود و برای استفاده در محصولات غذایی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در سال 1981 تایید شده است.

آسپارتام یکی از مواد غذایی با دقت ترین تست شده است. بررسی توسط بیش از 100 نهادهای نظارتی دولتی مواد تشکیل دهنده امن برای مصرف در سطوح فعلی پیدا شده است. به عنوان 2018 چند بررسی از آزمایش های بالینی نشان داد که با استفاده از آسپارتام به جای قند باعث کاهش مصرف کالری و کاهش وزن بدن در بزرگسالان و کودکان است.


استفاده
آسپارتام حدود 180 تا 200 بار به عنوان شیرین به عنوان ساکارز (شکر جدول) است. با توجه به این ویژگی حتی اگر آسپارتام تولید 4 کیلو کالری (17 کیلوژول) انرژی در هر گرم هنگامی که متابولیزه مقدار آسپارتام مورد نیاز برای تولید یک طعم شیرین آنقدر کوچک است که آن کالری سهم ناچیز است.[7] طعم آسپارتام و شیرین کننده های مصنوعی متفاوت است که از قند در زمان شروع و چه مدت طول می کشد شیرینی هر چند آسپارتام می آید نزدیک به شکر را به طعم و مشخصات در میان تایید شیرین کننده های مصنوعی.شیرینی آسپارتام طولانی تر از ساکارز طول می کشد, پس از آن است که اغلب با دیگر شیرین کننده های مصنوعی مانند پتاسیم acesulfame مخلوط برای تولید یک طعم و مزه کلی بیشتر شبیه است که از قند.

مانند بسیاری از دیگر پپتیدهای آسپارتام ممکن است hydrolyze (شکستن) به آن تشکیل اسیدهای آمینه تحت شرایط دمای بالا و یا pH بالا. این باعث می شود آسپارتام نامطلوب به عنوان یک پخت شیرین کننده و مستعد به تخریب در محصولات میزبانی pH بالا به عنوان مورد نیاز برای یک عمر مفید طولانی. ثبات آسپارتام تحت حرارت را می توان تا حدی با پوشش آن را در چربی و یا در مالتودکسترین بهبود یافته است. ثبات در هنگام حل شدن در آب به طور قابل توجهی به ph. At دمای اتاق بستگی دارد ، در pH 4.3 پایدار است ، جایی که نیمه عمر آن تقریبا 300 روز است. در pH 7 ، با این حال ، نیمه عمر آن تنها چند روز است. ترین نوشیدنی های غیر الکلی دارای pH بین 3 و 5, که در آن آسپارتام منطقی پایدار است. در محصولاتی که ممکن است نیاز به عمر طولانی تر داشته باشند ، مانند شربت برای نوشیدنی های چشمه ، آسپارتام گاهی اوقات با یک شیرین کننده پایدار مانند ساخارین مخلوط می شود.

See the source image

تجزیه و تحلیل توصیفی از راه حل های حاوی آسپارتام گزارش طعم غذا در دهان شیرین و همچنین تلخ و عطر و طعم عطر و طعم.در محصولات مانند نوشیدنی های پودر ، آمین در آسپارتام می تواند یک واکنش میلارد با گروه های آلدهید در حال حاضر در ترکیبات عطر خاص تحت. از دست دادن متعاقب آن از هر دو عطر و طعم و شیرینی را می توان با حفاظت از آلدهید به عنوان یک استال جلوگیری کرد.

اثرات ایمنی و بهداشتی
ایمنی آسپارتام شده است از زمان کشف آن مورد مطالعه قراv و آن را یکی از مواد تشکیل دهنده مواد غذایی ترین دقت تست شده است. آسپارتام تلقی شده است امن برای مصرف انسان توسط بیش از 100 سازمان های نظارتی در کشورهای متبوع خود از جمله ایالات متحده غذا و دارو, انگلستان مواد غذایی استانداردهای آژانس سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA)  بهداشت کانادا استرالیا و نیوزیلند.

از 2017 ، بررسی آزمایشات بالینی نشان داد که استفاده از آسپارتام (یا سایر شیرین کننده های غیر مغذی) به جای شکر ، مصرف کالری و وزن بدن را در بزرگسالان و کودکان کاهش می دهد.

بررسی 2017 از اثرات متابولیک با مصرف آسپارتام نشان داد که بر قند خون ، انسولین ، کلسترول کل ، تری گلیسیرید ، مصرف کالری یا وزن بدن تاثیر نمی گذارد. در حالی که سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا نسبت به کنترل بالاتر بود ، آنها در مقایسه با ساکارز پایین تر بودند.

فنیل آلانین
سطح بالایی از اسید آمینه ضروری طبیعی فنیل آلانین یک خطر بهداشتی برای کسانی که متولد فنیل کتونوری (PKU) ، یک بیماری ارثی نادر است که مانع از فنیل آلانین از به درستی متابولیزه می شود.از آنجا که آسپارتام شامل مقدار کمی از فنیل آلانین, غذاهای حاوی آسپارتام فروخته شده در ایالات متحده باید دولت: "Phenylketonurics: شامل فنیل آلانین" بر روی برچسب محصول.

در انگلستان, غذاهایی که حاوی آسپارتام هستند مورد نیاز توسط آژانس استانداردهای غذایی به لیست این ماده به عنوان یک عنصر با هشدار "شامل یک منبع فنیل آلانین". تولید کنندگان نیز مورد نیاز برای چاپ '"با شیرین کننده(ع)" بر روی برچسب به محصولات اصلی نام در غذاهایی که حاوی "شیرین کننده مانند آسپارتام" و یا "با شکر و شیرین کننده(ع)" در "غذاهایی که حاوی قند و شیرین کننده".

در کانادا, غذاهایی که حاوی آسپارتام هستند نیاز به لیست آسپارتام در میان مواد تشکیل دهنده شامل میزان آسپارتام در هر خدمت و دولت است که این محصول حاوی فنیل آلانین.

فنیل آلانین یکی از اسیدهای آمینه ضروری است و برای رشد طبیعی و نگهداری از زندگی مورد نیاز است. نگرانی در مورد ایمنی از فنیل آلانین از آسپارتام برای کسانی که بدون فنیل مرکز تا حد زیادی در فرضی تغییرات در سطوح انتقال دهنده عصبی و همچنین نسبت انتقال دهنده های عصبی به یکدیگر در خون و مغز است که می تواند منجر به علائم عصبی. بررسی ادبیات پیدا کرده اند هیچ سازگار یافته برای حمایت از چنین نگرانی[8][10] و در حالی که دوزهای بالایی از مصرف آسپارتام ممکن است برخی از بیوشیمیایی اثرات این اثر دیده نمی شود در سمیت مطالعات نشان می دهد آسپارتام می تواند اثر نامطلوبی بر عملکرد عصبی.[25] به عنوان با متانول و آسپارتیک اسید غذاهای رایج در رژیم غذایی معمولی مانند شیر و گوشت و میوه و منجر به مصرف مقدار قابل توجهی بالاتر از فنیل آلانین از انتظار نخواهد بود از مصرف آسپارتام.

سرطان
بررسی هیچ ارتباطی بین آسپارتام و سرطان پیدا کرده اند. این موقعیت است که توسط چندین سازمان های نظارتی مانند FDA[30] و EFSA و همچنین نهادهای علمی مانند موسسه ملی سرطان. efsa ، FDA و موسسه ملی سرطان ایالات متحده که آسپارتام برای مصرف انسان امن است.

منبع:

https://bismoot.com/blog/%d8%a2%d8%b3%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%85/

https://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame

  • ۰۰/۰۴/۰۱
  • آمونیوم دی کرومات آمونیوم دی کرومات

تولید اسپارتام

خرید اسپارتام

خو.اص اسپارتام

کاربرد اسپارتامم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی