آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

Ammonium-Dichromate یا همان آمونیوم دی کرومات

  • ۰
  • ۰

بررسی اجمالی
گلیسین یک اسید آمینه است. بدن می تواند به تنهایی گلیسین بسازد، اما در رژیم غذایی نیز مصرف می شود. منابع آن عبارتند از گوشت، ماهی، لبنیات و حبوبات.

گلیسین بلوک ساختمانی برای ساخت پروتئین در بدن است. گلیسین همچنین در انتقال سیگنال های شیمیایی در مغز نقش دارد، بنابراین علاقه به استفاده از آن برای اسکیزوفرنی و بهبود حافظه وجود دارد. یک رژیم غذایی معمولی حاوی حدود 2 گرم گلیسین در روز است.

مشاهده تصویر منبع

مردم از گلیسین برای اسکیزوفرنی، سکته مغزی، مهارت های حافظه و تفکر، بی خوابی و بسیاری اهداف دیگر استفاده می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از بیشتر این موارد وجود ندارد.

 

گلایسین بطور شیمیایی نیز تولید می شود و در نایع بسیاری کاربرد دارد.

گلیسین برای چه مواردی استفاده می شود؟
گلیسین برای درمان اسکیزوفرنی، سکته مغزی، هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) و برخی از اختلالات متابولیک ارثی نادر استفاده می شود. همچنین برای محافظت از کلیه ها در برابر عوارض جانبی مضر داروهای خاصی که بعد از پیوند اعضا استفاده می شود و همچنین کبد در برابر اثرات مضر الکل استفاده می شود.


چرا گلیسین اینقدر مهم است؟
مقدمه: گلایسین، ساده‌ترین اسید آمینه، جزء ضروری مولکول‌های بیولوژیکی مهم، یک ماده کلیدی در بسیاری از واکنش‌های متابولیک، انتقال‌دهنده عصبی مهارکننده اصلی در نخاع و ساقه مغز، و یک ضد التهاب، محافظ سلولی و ایمنی است. ماده تعدیل کننده


چه غذاهایی سرشار از گلیسین هستند؟
نتیجه تصویری برای گلیسین شیمیایی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
چه غذاهایی منابع خوب گلیسین هستند؟
گوشت قرمز: (1.5 تا 2 گرم گلیسین در هر 100 گرم)
دانه هایی مانند کنجد یا کدو تنبل (1.5 تا 3.4 گرم در 100 گرم)
بوقلمون (1.8 گرم در 100 گرم)
مرغ (1.75 گرم در 100 گرم)
گوشت خوک (1.7 گرم در 100 گرم)
بادام زمینی (1.6 گرم در 100 گرم)
ماهی آزاد کنسرو شده (1.4 گرم در 100 گرم)
گرانولا (0.8 گرم در 100 گرم)

گلیسین در کجا یافت می شود؟
اگرچه گلیسین به طور طبیعی توسط بدن ساخته می شود، اما می توان آن را در طیف وسیعی از غذاهای رایج از جمله گوشت، ماهی، محصولات لبنی و حبوبات نیز یافت. این غذاهای غنی از پروتئین باید گلیسین کافی برای بدن فراهم کنند تا بدون نیاز به مکمل گلیسین عملکرد سالمی داشته باشد. 

 

بیشتر بدانید: خواص و کاربردهای گلایسین

https://bismoot.com/blog/%da%af%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b3%db%8c%d9%86/

 

منبع

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1072/glycine

  • ۰۰/۱۰/۲۶
  • آمونیوم دی کرومات آمونیوم دی کرومات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی