آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

Ammonium-Dichromate یا همان آمونیوم دی کرومات

۱ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آسپارتام

آسپارتام

Aspartame: Is it Safe as a Sugar Substitute?

معرفی

 

آسپارتام یک شیرین کننده شدید ، کم کالری و مصنوعی است. این یک پودر سفید و بدون بو است ، تقریباً 200 برابر شیرین تر از شکر است. در اروپا مجاز است به عنوان افزودنی غذایی در مواد غذایی مانند نوشیدنی ها ، دسرها ، شیرینی ها ، لبنیات ، آدامس ها ، محصولات کاهش دهنده انرژی و کنترل وزن و به عنوان شیرین کننده رومیزی استفاده شود.

برای خرید آسپارتام با قیمت مناسب توصیه ما شرکت بیسموت است که میتوانید به https://bismoot.com/blog/آسپارتام/ مراجعه کنید

 

آسپارتام و محصولات تجزیه آن بیش از 30 سال مورد تحقیقات گسترده قرار گرفته است از جمله مطالعات تجربی حیوانات ، تحقیقات بالینی ، مطالعات مصرف و اپیدمیولوژیک و نظارت پس از بازاریابی. سالها و در بسیاری از کشورها پس از ارزیابی های دقیق ایمنی ، برای انسان ایمن و مجاز بوده است.

 

در اتحادیه اروپا برچسب مواد غذایی حاوی آسپارتام باید وجود آن را ذکر کند ، نام یا شماره E آن (E 951) را نشان دهد.

 

نقاط عطف

 

2013 EFSA اولین ارزیابی کامل از خطر آسپارتام را منتشر کرد. این نظرسنجی نتیجه گیری می کند که آسپارتام و محصولات تجزیه آن برای جمعیت عمومی (از جمله نوزادان ، کودکان و زنان باردار) بی خطر است.

 

مصرف روزانه قابل قبول (ADI) 40 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن در روز برای جمعیت عمومی محافظت در نظر گرفته می شود و قرار گرفتن در معرض مصرف کننده آسپارتام بسیار کمتر از این ADI تخمین زده می شود. برای بیمارانی که از بیماری پزشکی فنیل کتونوریا رنج می برند ، ADI قابل اجرا نیست ، زیرا آنها به رعایت دقیق رژیم کم فنیل آلانین (اسید آمینه پروتئین های موجود در بسیاری از غذاها) نیاز دارند.

 

2013 EFSA یک رایزنی عمومی بصورت آنلاین درباره پیش نویس نظر علمی خود در مورد ایمنی آسپارتام برگزار می کند ، و پس از آن جلسه ای با طرف های علاقه مند برای بحث در مورد بازخورد دریافت شده از مشاوره عمومی آنلاین انجام می شود.

How the sweetener Aspartame affects the brain

2012 ، EFSA در هنگام ارزیابی ریسک آسپارتام ، فراخوانی را برای اطلاعات مربوط به اسید استیک 5-بنزیل -3،6-دیوکسو-2-پیپرازین (DKP) و سایر محصولات تخریب آسپارتام آغاز کرد ، پس از اینکه کارشناسان دریافتند اطلاعات کافی در مورد اینها وجود ندارد موادی که هنگام نگهداری در شرایط خاص می توانند از آسپارتام در غذا و نوشیدنی تشکیل شوند.

 

2011 با تأیید مجدد تعهد خود به گشودگی و شفافیت ، EFSA لیست کاملی از مطالعات علمی را که پس از فراخوان داده دریافت شده منتشر می کند و داده های علمی منتشر نشده قبلی را از جمله 112 سند اصلی در مورد آسپارتام که برای حمایت از درخواست مجوز اسپارتام ارسال شده است ، در دسترس عموم قرار می دهد. در اروپا در اوایل دهه 1980

 

2011 کمیسیون اروپا از EFSA می خواهد که ارزیابی مجدد کامل آسپارتام را که در ابتدا برای تکمیل برنامه ریزی شده بود ، به عنوان بخشی از ارزیابی مجدد سیستماتیک تمام مواد افزودنی غذایی مجاز در اتحادیه اروپا قبل از 20 ژانویه 2009 ، ارائه دهد.

 

2011 EFSA نتیجه گرفت که دو مقاله اخیر در مورد شیرین کننده های مصنوعی دلیلی برای تجدیدنظر در ارزیابی های قبلی ایمنی آسپارتام یا سایر شیرین کننده های فعلی مجاز در اتحادیه اروپا ندارند.

 

کارشناسان EFSA 2009 یافته های جدید در مورد سرطان زایی آسپارتام در موش صحرایی را ارزیابی کردند و نتیجه گرفتند که هیچ نشانه ای از ژنوتوکسیک یا سرطان زایی آسپارتام وجود ندارد و هیچ دلیلی برای تجدید نظر در ADI برای آسپارتام 40 میلی گرم بر کیلوگرم در روز وجود ندارد.

 

2006 پس از ارزیابی یک مطالعه طولانی مدت سرطان زایی بر روی آسپارتام ، کارشناسان EFSA نتیجه گرفتند که هیچ دلیلی برای تجدید نظر در ADI برای آسپارتام 40 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن در روز وجود ندارد.

The Truth About Aspartame Side Effects

نقش

 

وظیفه اصلی EFSA در رابطه با ارزیابی ایمنی آسپارتام پاسخگویی به درخواست های مدیران ریسک برای مشاوره علمی و نظارت بر ادبیات علمی است که ممکن است بر ارزیابی ایمنی این ماده تأثیر بگذارد.

 

طبق برنامه ارزیابی مجدد کلیه مواد افزودنی غذایی که تا قبل از 20 ژانویه 2009 مجاز شده اند ، EFSA موظف است ایمنی آسپارتام را دوباره ارزیابی کند. این ارزیابی مجدد ، که در ابتدا قرار بود حداکثر تا سال 2020 نهایی شود ، پس از درخواست کمیسیون اروپا برای سال 2013 ارائه شد.

 

به عنوان بخشی از ارزیابی ایمنی مواد افزودنی غذایی ، EFSA در صورت امکان (به عنوان مثال در صورت وجود اطلاعات علمی کافی) ، میزان مصرف قابل قبول روزانه (ADI) را برای هر ماده تعیین می کند. ADI مقدار ماده ای است که افراد می توانند روزانه در طول زندگی خود بدون هیچ گونه خطر قابل توجهی برای سلامتی مصرف کنند. ADI ها معمولاً بر حسب میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز (میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز) بیان می شوند. ADI می تواند برای یک افزودنی خاص یا گروهی از مواد افزودنی با خصوصیات مشابه اعمال شود. هنگام ارزیابی مجدد مواد افزودنی مجاز قبلی ، EFSA می تواند ADI موجود را تأیید ، اصلاح یا پس از بررسی تمام شواهد موجود ، پس بگیرد.

 

از سال 2002 ، EFSA ایمنی آسپارتام را تحت بررسی منظم نگه داشته و هیئت های علمی آن نظرات مختلفی را درباره مطالعات مربوط به این شیرین کننده صادر کرده اند.

 

چارچوب اتحادیه اروپا

آسپارتام یک افزودنی غذایی است. قانون مربوطه در اتحادیه اروپا به تفصیل در مبحث: مواد افزودنی غذایی (به "چارچوب اتحادیه اروپا" مراجعه کنید).

در طی دهه 1980 ، آسپارتام برای استفاده در غذاها و به عنوان یک شیرین کننده روی میز توسط چندین کشور عضو اتحادیه اروپا مجاز بود. قانون اروپایی که استفاده از آن را در مواد غذایی هماهنگ می کند ، در سال 1994 و پس از ارزیابی کامل ایمنی توسط کمیته علمی مواد غذایی (SCF) در 1984 و 1988 ارائه شد. بررسی های بیشتر داده های آسپارتام توسط SCF در 1997 و 2002 انجام شد.

Why should you avoid „light”products?- Aspartame – Un homme sain dans un  environnement sain

https://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame

  • آمونیوم دی کرومات آمونیوم دی کرومات