آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

Ammonium-Dichromate یا همان آمونیوم دی کرومات

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

روش های آنالیز در شیمی تجزیه :

نتیجه تصویری برای شیمی تجزیه

1.تجزیه کلاسیک:

دسته بندی روش های کلاسیک به شرح زیر است:

 

1.روشهای وزن سنجی:

وزن سنجی نوعی از آنالیز کمی است که در آن مقدار ماده تعیین میشود .

2.روش های حجم سنجی:

سنجش های حجمی یا همان تیتراسیون نیز از روش های آنالیز کمی است که هدف آن یافتن نقاط هم ارزی(اکی والان)است که مقدار یک گونه خاص را در محلول تعیین میکند.

3.آزمون شعله:

آزمون شعله نیز از روش های آنالیز کیفی وکلاسیک میباشد.در این آزمایش در اثر تماس شعله با محلول آنالیت شعله تغییر رنگ میدهد به عنوان مثال در اثر تماس شعله با کات کبود به علت وجود عنصر مس در کات کبود شعله به رنگ سبز تغییر رنگ میدهد.البته صرف تحلیل رنگ شعله با چشم غیرمسلح نتیجه این آزمایش را قابل اعتماد نمیکند بلکه این نور های تغییر رنگ داده را به عنوان ورودی به دستگاه طیف بین استفاده میکنندو با تحلیل و تطبیق آن با طیف های نشری خطی به وجود یا نبود عناصر شناخته شده در نمونه پی میبرند.

2.تجزیه دستگاهی :

در روش تجزیه دستگاهی از ابزار های پیشرفته تر وبه روز تر استفاده میشود و از مهمترین این روش ها میتوان کروماتوگرافی و طیف سنجی و الکتروشمی نام برد.

دسته بندی روش های تجزیه دستگاهی به شرح زیر است:

نتیجه تصویری برای شیمی تجزیه

1.روش های الکتروشیمیایی :

آنالیز الکتروشیمیایی با اندازه گیری اختلاف پتانسیل یا شدت جریان الکتریکی یک پیل الکتروشیمیایی حاوی آنالیت همراه است.

2.روش های طیف سنجی :

شامل اندازه گیری برهمکنش مولکول ها و پرتوهای الکترومغناطیسی است.

3.آنالیز حرارتی 

4.جداسازی 

5.روش های هیبریدی

6.ریزنگاری 

تصویر کردن مولکول ها و بافت ها وسلول های زیست شناختی یک گرایش مهم در علم تجزیه میباشد.ترکیب این روش ها با روش های قدیمی باعث پیشرفت شگرفی در علم تجزیه شده است که میتوان این روش آنالیز را در سه دسته مهم طبقه بندی کرد که شامل ریز نگاری نوری و ریزنگاری الکترونی و ریزنگاری پرآب میشود.به علت پیشرفت سریع در صنایع کامپیوتر ودوربین این زمینه از شیمی تجزیه متحول پیشرفت های عظیمی شده است.

اگر میخواهید بیشتر بدانید میتوانید به سایت شرکت بیسموت , سایت خرید و فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی مراجعه کنید.

  • آمونیوم دی کرومات آمونیوم دی کرومات
  • ۰
  • ۰

Ammonium Dichromate

تغییر مقدار آمونیوم دی کرومات

با تغییر مقدار آمونیوم دیکرومات زمان فوران کوه نیز تغییر می کند. در آزمایش فوق الذکر، با توجه به مقدار استفاده شده آن، فوران آن در مدت یک الی یک و نیم دقیقه طول می کشد. شایان ذکر است که خاکستر تولید شده حجم بیشتری را اشغال می کند و دارای وزن کمتری است.

برای خرید آمونیوم دی کرومات به شرکت بیسموت مراجعه کنبد

به منظور جلوگیری از از بین رفتن مقادیر Cr2O3 در طی واکنش، می توانید از مقداری پشم شیشه در بالای ارلن استفاده کنید. با این عمل، مشاهده می کنید که دوده ها و جرقه ها از مخلوط تهیه شده سرچشمه گرفته و Cr2O3 به عنوان یک جامد سبز کرکی تولید می شود. از طرف دیگر، به منظور جلوگیری از پرتاب مواد آتش فشانی، از یک بشر بزرگ استفاده کنید.

در حالت کلی، سوزاندن این ماده پیشنهاد نمی شود زیرا مقادیر کم آن نیز در هوا پخش می شوند که باید در استفاده از آن احتیاط شود.

واکنش تجزیه به شکل زیر است :

(NH4)2Cr2O7(s) → Cr2O3(s) + N2(g) + 4 H2O(l)

بزرگ نمایی های اعمال شده، نشان دهنده پیشرفت تدریجی مناطقی از آمونیوم دی کرومات مانند مناطق جوش و خروش در واکنش می باشد که در دمایی در حدود ۱۶۸ تا ۱۸۵ درجه سانتی گراد صورت می پذیرد.

نتیجه گیری :

با بررسی میکروسکوپی بلوریت های آمونیوم دی کرومات، شواهد محکمی را مبنی بر صورت گرفتن واکنش از طریق مداخله مذاب می توان به دست آورد. از این ساختار ها به عنوان هسته های فیوژن (Fusion Nuclear) یاد می شود.

از این ساختار ها می توان نتیجه گرفت که تفکیکی اولیه و برگشت پذیر برای واکنش تجزیه بالا رخ می دهد و توسط دنباله ای از مراحل به گونه ای صورت می پذیرد که NH3 و یا NH4 در CrO3 (که با N2 و N2O ذوب شده) اکسیده شده و احتمالا شامل ملاخلاتی همچون NH4NO2 و NH4NO3 می باشد.

گرما زدایی آهسته بلور های آمونیوم دی کرومات در این آزمایش با استفاده از آنالیز حرارتی دیفرانسیل و آنالیز گرما سنجی مورد بررسی قرار می گیرد. چهار واکنش متوالی فوق الذکر به وضوح رخ می دهد که ماهیت ترکیبات میانی رخ داده توسط پراش پرتو ایکس، برچسب زدن توسط ردیاب رادیو اکتیو و اندازه گیری حساسیت مغناطیسی تعیین می شوند. گازهای پساب ایجاد شده در واکنش نیز با استفاده از کروماتوگرافی گازی، تکنیک های مانو متری و پتانسیو متری تجزیه و تحلیل می شوند.

تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده توسط این روش های مختلف، دنباله واکنش کلی مذکور را ارائه می دهد.

واکنش های مختلف متوالی مذکور، همواره به تغییر شیمیایی کلی واکنش کمک می کنند که می توان آن ها به کمک مخلوط های واکنش ساده تر از لحاظ سینتیک و استوکیومتری توصیف دقیق کرد.

 

  • آمونیوم دی کرومات آمونیوم دی کرومات