آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

Ammonium-Dichromate یا همان آمونیوم دی کرومات

  • ۰
  • ۰

آیا تاکنون فکر کرده اید که چرا اقیانوس شور است؟ آیا فکر کرده اید که چرا دریاچه ها ممکن است شور نیستند؟ در اینجا نگاهی می اندازیم که چه چیزی باعث شور شدن اقیانوس ها و چرا سایر بدنهای آب از ترکیب شیمیایی متفاوتی برخوردار هستند.

غذای اصلی: چرا دریا شور است؟
اقیانوس های جهان دارای شوری نسبتاً پایدار و در حدود 35 قسمت در هزار هستند. نمکهای اصلی شامل کلرید سدیم حل شده ، سولفات منیزیم ، نیترات پتاسیم و بی کربنات سدیم است. در آب ، اینها کاتیونهای سدیم ، منیزیم و پتاسیم و آنیونهای کلرید ، سولفات ، نیترات و کربنات هستند.
دلیل شور بودن دریا دلیل قدیمی بودن آن است. گازهای ناشی از آتشفشانها که در آب حل می شوند ، آنرا اسیدی می کنند. اسیدها مواد معدنی را از گدازه حل کرده و یون را تولید می کنند. اخیراً ، یونهای سنگهای فرسوده با تخلیه رودخانه ها به دریا وارد اقیانوس شدند.
در حالی که برخی از دریاچه ها بسیار شور (شوری زیاد) هستند ، برخی از آنها شور نیستند زیرا حاوی یون های کم سدیم و کلرید (نمک سفره) هستند. بقیه رقیق تر هستند زیرا آب به سمت دریا تخلیه می شود و آب باران تازه یا باران های دیگر جایگزین آن می شوند.
چرا دریا شور است
اقیانوس ها بسیار طولانی بوده اند ، به همین دلیل برخی از نمک ها در زمانی که گازها و گدازه ها از افزایش فعالیت آتشفشانی در حال پاشیدن بودند ، به آب اضافه شدند. دی اکسید کربن که در آب از اتمسفر حل می شود اسید کربنیک ضعیفی تشکیل می دهد که مواد معدنی را حل می کند. با حل شدن این مواد معدنی ، یونها تشکیل می شوند و این باعث آب شدن شور می شود. در حالی که آب از اقیانوس تبخیر می شود ، نمک از آن باقی می ماند. همچنین رودخانه ها به درون اقیانوس ها تخلیه می شوند و یون های اضافی را از صخره ای که توسط آب باران و نهرها فرسوده شده است ، به همراه می آورد.

شور بودن اقیانوس یا شوری آن تقریباً 35 قسمت در هزار پایدار است. برای اینکه به شما چقدر نمک بدهید ، تخمین زده می شود که اگر تمام نمک را از اقیانوس بیرون آورده و آن را روی زمین پهن کنید ، نمک یک لایه بیش از 500 فوت (166 متر) عمق دارد. شما ممکن است فکر کنید که اقیانوس به مرور زمان شورتر می شود ، اما بخشی از دلیل آن این نیست که بسیاری از یون های موجود در اقیانوس توسط ارگانیسم هایی که در اقیانوس زندگی می کنند گرفته شده اند. عامل دیگر ممکن است تشکیل مواد معدنی جدید باشد.

میانگین شوری سالانه سطح دریا از اطلس اقیانوس جهانی 2009. شوری در واحدهای شوری عملی (PSU) ذکر شده است.
 میانگین شوری سالانه سطح دریا از اطلس اقیانوس جهانی 2009. شوری در واحدهای شوری عملی (PSU) ذکر شده است. پلمبگو
شوری دریاچه ها
بنابراین دریاچه ها از رودخانه ها و رودخانه ها آب می گیرند. دریاچه ها با زمین در تماس هستند. چرا شور نیستند؟ خوب ، بعضی ها هستند! به دریاچه نمک بزرگ و دریای مرده فکر کنید. دریاچه های دیگر ، مانند دریاچه های بزرگ ، پر از آب است که حاوی بسیاری از مواد معدنی است ، اما هنوز طعم شور ندارد. چرا این هست؟ اگرچه حاوی یون های سدیم و یون های کلرید است ، تا حدی به دلیل آب شور است. اگر مواد معدنی مرتبط با دریاچه حاوی سدیم زیادی نباشند ، آب خیلی شور نخواهد بود. دلیل دیگر عدم تمایل دریاچه ها به این دلیل است که آب اغلب دریاچه ها را برای ادامه سفر خود به سمت دریا می گذارد. طبق مقاله ای در Science Daily ، قطره ای از آب و یونهای مرتبط با آن در حدود 200 سال در یکی از دریاچه های بزرگ باقی می مانند. از طرف دیگر ، یک قطره آب و نمکهای آن ممکن است 100 تا 200 میلیون سال در اقیانوس بمانند.

رقیق ترین دریاچه جهان Lae Notasha است که در نزدیکی تاج آبشار Oregon در اورگان ایالات متحده واقع شده است. هدایت آن در حدود 1.3 تا 1.6 uS cm-1 است ، و بی کربنات به عنوان آنیون غالب است. در حالی که یک جنگل دریاچه را احاطه کرده است ، به نظر می رسد حوزه آبخیز نقش مهمی در ترکیب یونی آب نداشته باشد. از آنجا که آب بسیار رقیق است ، دریاچه برای نظارت بر آلودگی های جوی ایده آل است.

منابع
آناتی ، D. A. (1999). "شوری آب نمکی هیپرسالین: مفاهیم و تصورات غلط". Int J. Salt Lake. Res 8: 55-70. doi: 10.1007 / bf02442137
ایلرز ، جی. م .؛ سالیوان ، ط. ج.؛ Hurley، K. C. (1990). "رقیق ترین دریاچه جهان؟". هیدرووبیولوژی 199: 1-6. doi: 10.1007 / BF00007827
Millero ، F. J. (1993). "PSU چیست؟". اقیانوس شناسی. 6 (3): 67.
پاولوویچ ، ر. (2013). "متغیرهای اصلی فیزیکی در اقیانوس: دما ، شوری و تراکم". دانش آموزش طبیعت. 4 (4): 13.
پاولوویچ ، ر.؛ فیستل ، ر. (2012). "کاربردهای لنولوژیکی معادله ترمودینامیکی آب دریا 2010 (TEOS-10)". لیمولوژی و اقیانوس شناسی: روش ها. 10 (11): 853-867. doi: 10.4319 / lom.2012.10.853

  • ۹۹/۰۴/۱۰
  • آمونیوم دی کرومات آمونیوم دی کرومات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی