آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

آمونیوم دی کرومات

Ammonium-Dichromate

Ammonium-Dichromate یا همان آمونیوم دی کرومات

  • ۰
  • ۰

تفاوت مهم بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک در این است که اسید اسکوربیک ترکیب موادی است که ما به عنوان ویتامین C مصرف می کنیم ، در حالی که اسید سیتریک فقط در قرص های ویتامین C برای عطر و طعم استفاده می شود.


اسید سیتریک و اسید اسکوربیک از ترکیبات آلی هستند که می توانند مانند اسیدها عمل کنند. اسیدهای آلی اساساً حاوی هیدروژن و کربن به همراه عنصر دیگری هستند. سایر اسیدهای آلی رایج اسید استیک ، اسید فرمیک ، اسید لاکتیک و غیره هستند. این اسیدها دارای یک گروه -COOH هستند. بنابراین ، آنها می توانند به عنوان اهدا کننده پروتون عمل کنند. اسید سیتریک و اسید اسکوربیک هر دو در مرکبات وجود دارد ، بنابراین یک سردرگمی بین این دو وجود دارد. با این حال ، آنها کاملاً دو مولکول جداگانه هستند.

ماده
1. بررسی اجمالی و تفاوتهای اصلی
2. اسید سیتریک چیست
3. اسید اسکوربیک چیست
4. مقایسه ساید بای ساید - اسید سیتریک در مقابل اسید اسکوربیک به شکل جدول
5. خلاصه

اسید سیتریک چیست؟
اسید سیتریک یک اسید آلی است که در میوه های مرکبات وجود دارد. به عنوان مثال ، مرکبات لیمو ، لیمو ، پرتقال هستند. یک ویژگی مشترک برای همه این میوه ها طعم ترش آنهاست و اسید سیتریک مسئول این امر است. با توجه به مقدار موجود ، ترشی از میوه ای به میوه دیگر متفاوت است.

همچنین ، این اسید در برخی از سبزیجات وجود دارد. این یک اسید ضعیف نسبت به اسیدهای غیر آلی مانند HCl یا اسید سولفوریک با فرمول شیمیایی C6H8O7 است. به صورت جامد بلوری سفید رنگ به نظر می رسد و پس از حل شدن در مایع ، به عنوان اهدا کننده پروتون عمل می کند. بعلاوه محلول در آب است. اسید سیتریک دارای سه گروه کاکائو است ، بنابراین ، منعکس کننده خواص سایر اسیدهای کربوکسیلیک است. به عنوان مثال ، هنگام گرم کردن ، دی اکسید کربن و آب تجزیه می شود. در مقایسه با سایر اسیدهای کربوکسیلیک ، اسید سیتریک از مقاومت بیشتری برخوردار است زیرا یونها با پیوند هیدروژن درون مولکولی تثبیت می شوند.

در میان بسیاری از موارد استفاده ، ما روزانه از اسید سیتریک به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می کنیم. این طعم و مزه به نوشیدنی اضافه می کند. این اسید پاک کننده طبیعی خوبی است. بنابراین ، برای تمیز کردن محصولات و محصولات زیبایی مفید است. دلیل دیگر استفاده از اسید سیتریک در یک محصول پوستی ، توانایی آن است که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند.


علاوه بر این ، اسید سیتریک یک ماده شیمیایی خوب است. می تواند به فلزات و مواد معدنی متصل شود. بنابراین به بدن کمک می کند تا راحت تر جذب و هضم شود. علاوه بر این ، این اسید واسطه ای در چرخه اسید سیتریک است. بنابراین ، این یک مولکول موجود در همه موجودات زنده است.

در اینجا درباره اسید سیتریک بیشتر بخوانید 

اسید اسکوربیک چیست؟
اسید اسکوربیک نیز یک اسید آلی طبیعی است. اسید اسکوربیک L به ویتامین C نیز معروف است و یک ماده مغذی ضروری برای انسان است. این فرمول مولکولی C6H8O6 دارد. به رنگ سفید یکدست است اما گاهی اوقات کمی زرد به نظر می رسد.

اسید اسکوربیک در آب و سایر حلال های آلی قطبی محلول است. هنگامی که یک پروتون شل از یک گروه هیدروکسیل به کربن وینیل متصل شود ، مولکول با تثبیت رزونانس پایدار می شود. این پایداری پایه مزدوج رسوب شده اسید اسکوربیک باعث اسیدی شدن آن نسبت به سایر گروه های هیدروکسیل می شود. علاوه بر این ، اسید اسکوربیک مانند اسید سیتریک یک آنتی اکسیدان است.

تفاوت اسید سیتریک با اسید اسکوربیک چیست؟
اسید سیتریک یک اسید آلی موجود در مرکبات است در حالی که اسید اسکوربیک یک اسید آلی طبیعی است که ما آن را ویتامین C می نامیم. تفاوت مهم بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک این است که اسید اسکوربیک همان ماده فعال است که ما به عنوان ویتامین C مصرف می کنیم. در حالی که اسید سیتریک در قرص های ویتامین C فقط برای عطر و طعم استفاده می شود. علاوه بر این ، اسید اسکوربیک دارای یک ساختار حلقوی است ، اما اسید سیتریک دارای یک ساختار خطی است.

به عنوان یک تفاوت مهم دیگر بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک ، می توان گفت که اسید سیتریک دارای سه گروه کربوکسیل است و آنها می توانند پروتون ها را اهدا کنند وقتی که به عنوان اسید عمل کنند ، اما در اسید اسکوربیک ، هر هیچ گروه -COCO وجود ندارد (اگر حلقه باز شود) ممکن است -COOH باشد). اهدای پروتون از گروه های هیدروکسیل موجود در مولکول است. علاوه بر این ، تفاوت دیگر بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک این است که در اسید سیتریک ، یون دی پروتونیا با پیوند هیدروژن درون مولکولی تثبیت می شود ، در حالی که در اسید اسکوربیک ، مولکول دزوناته با تشدید تثبیت می شود.

 

برای مطالعه بیشتر درباره اسید آسکروبیک نیز اینجا کلیک کنید


تفاوت بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک به شکل جدول
خلاصه - اسید سیتریک در مقابل اسید اسکوربیک
قرص های ویتامین C طعم ترشی دارند. این به دلیل وجود اسید اسکوربیک نیست ، بلکه به دلیل اسید سیتریک است. بنابراین ، تفاوت مهم بین اسید سیتریک و اسید اسکوربیک در این است که اسید اسکوربیک ، ماده موثری است که ما به عنوان ویتامین C مصرف می کنیم ، در حالی که اسید سیتریک فقط در قرص های ویتامین C برای طعم دهنده استفاده می شود.


منابع:
2. "اسید سیتریک". مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی. پایگاه داده مرکب PubChem ، ایالات متحده کتابخانه ملی پزشکی. در اینجا موجود است

  • ۹۹/۰۹/۰۶
  • آمونیوم دی کرومات آمونیوم دی کرومات

اسید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی